يلا معايا النهاردة ليكم الهمبرجر الصحي يعني مفيش قلي .. و انا مجرباه ..و هنقله ليكم عشان صحتكم تهمني..
المقادير :
@ الهمبرجر المجمد
@ طماطم \فلفل \بصل
@ ملح \فلفل أسمر
@ زيت
@ صينية دائرية (يعني تتحط في الفرن)
طريقة العمل ..
جيبو الصينية و حطو فيها زيت مش كتير يعني يا دوب كانكو بتمسحو الصينية بالزيت ،، حطو البرجر (وزعوه بطريقة متناسقة في الصينية)،،قطعو الطماطم و الفلفل و البصل على شكل رقائق و وزعوها على وش البرجر و حاولو تدخلوها بين المسافات الفاضية بين البرجر ،، ممكن ترشو الملح و الفلفل قبل ما تحطو الطماطم و الفلفل و البصل او ممكن تحطوه بعدين عليهم ..على كيفكم ..
بعدين حطو الصينية على النار و غطو الصينية باي حاجة بحيث ميطلعش منها بخار ،، تقريبا عشر دقايق بالضبط ،، بعدين هتلاقو لون البرجر اتغير ،، تشيلو الغطا و تحطو الصينية في الفرن ،، تشيلو الصينية بعد 10 او 15 دقيقة يعني اما تلاقو المية اتبخرت من الصينية و هيكون لون البرجر اتغير للون البني او الذهبي .
و بالهنا و الشفا ..
دمتم في حب..
_________________