بفتيك الدجاج
___________
المقادير
______
1_صدور فراخ مخليه ومقطعه على شكل حلقات (ستيك)
2_3 حبات بصل مفروم ناعم
3_3 صفار بيض
4_زيت للقلى
5_بقسماط ناعم + دقيق ابيض
6_ بهارات وتوابل وملح وفلفل وكمون
للزينه
____
بصل_خيار_طماطم_جزر_خس_بقدونس_ليمون مقطع حلقات
الطريقه
____
يوضع الفراخ فى انا ء ويوضع عليها البصل المفرى والبهارات والملح والفلفل والكومن وتقلب جيدا وتترك فى الثلاجه لمده ساعه على الاقل
وفى وقت التتبيل اى وقت تركها بالثلاجه تقطع البصل والطماطم والجزر والليمون حلقات تجهيزا للزينه
ويخفق البيض مع قليل من الملح والفلفل
ويجهز الزيت فى انائ كبير ويكزن الزيت فيه غذير
نخرج الفراخ من الثلاجه فتغمس فى البيض ثم الدقيق والبقسماط الناعم ثم تقلى فى الزيت الساخن وتقلى
ترص فى سرفيس وترش بالبقدونس وتزين بالطريقه اللى تناسبك
وبالهنا والشفا >> من مطبخ بيتي مضموووووووون